Ο Αντώνης Λαιμός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του μετά από 10 χρόνια σχέσης – Ποια είναι η νύφη


Μυστικός γάμος στην οικογένεια Λαιμού. Ο Αντώνης Λαιμός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρία Γαβαλάκη μετά από 10 χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλλης Σολδάτου στην Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το ζευγάρι ζούσε κάτω από την ίδια στέγη και αποφάσισε να επισημοποιήσει τον δεσμό του. 

Τα μέλη του ελληνικού εφοπλιστικού λόμπι του Λονδίνου ενθουσιάστηκαν με το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ και η πεθερά της Ρίας Γαβαλάκη, η Βρετανίδα αριστοκράτισσα Πένυ Λαιμού (βλέπε εξωτερική φωτό) πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τόσο το ζευγάρι, όσο και οι φίλοι τους δε θέλησαν να γνωστοποιηθεί η ημερομηνία, η ακριβής ώρα και ο τόπος τέλεσης του μυστηρίου, για να μη δώσουν λαβές για σχόλια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μυστήριο τελέστηκε στις 10 Ιουνίου ενώ ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους.

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η αδελφή του γαμπρού, Λουκία Λαιμού, η οποία είναι γνωστή από συμμετοχές της σε ριάλιτι.

Ποια είναι η σύζυγος του Αντώνη Λαιμού

Η Ρία Γαβαλάκη είναι digital creator, ασχολείται και με το μάρκετινγκ και έχει ξεχωριστή σχέση με τη μόδα. Με τον Αντώνη Λαιμό δεν επιδιώκουν να βρίσκονται σε χώρους που βρίσκονται οι φωτογράφοι καθώς δεν επιδιώκουν οι κοινές τους στιγμές να καταγράφονται από τον οποιονδήποτε.

Νεότερη Παλαιότερη