Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Φιντιρίκο: Μετά τον χωρισμό του από την Δαλάκα έχασε κάτι επίσης σημαντικό


Κόστιζε πολλές χιλιάδες ευρώ

Μια είδηση αναφορικά με τον Δημήτρη Φιντιρίκο διέρρευσε το Σάββατο 22/6 στην εκπομπή Επί Τόπου με τον γνωστό επιχειρηματία να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να χάνει το πολυτελές Jet ski του μέσα στις φωτιές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής το Jet ski του Δημήτρη Φιντιρίκου κόστιζε κοντά στις 20.000 ευρώ και μάλιστα οι βόλτες με αυτό αποτελούσαν μια από τις αγαπημένες του συνήθειες.

Τι συνέβη με το Jet ski του Δημήτρη Φιντιρίκου

Όσο για τα αίτια της καταστροφής του Jet ski αναφέρθηκε, πως κάηκε στις έντονες φωτιές, που έκαψαν αυτές τις ημέρες την περιοχή της Βάρης. Με φωτογραφία, που πρόβαλε η εκπομπή βλέπουμε το Jet να μετατρέπεται σε στάχτες (δείτε εδώ επίσης το συμβάν κατά την κατάσβεση των φωτιών στην περιοχή).

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος γεννημένος στις 25 Μαρτίου 1986, έχει καταγωγή από τον Πειραιά και την Κωνσταντινούπολη. Αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι η έννοια του «αυτοδημιούργητου», καθώς από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την επιχειρηματική του ιδιοφυΐα. Εξελίχθηκε με σκληρή δουλειά και τολμηρές αποφάσεις που, ωστόσο, αντιστοιχούν στις προσδοκίες του.

Η κινητήρια δύναμη για αυτόν ήταν το όραμά του για προσωπική ανεξαρτησία αλλά και ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένειά του. Το ένστικτό του σε σχέση με την αντίληψή του για τα γεγονότα της εποχής τον οδηγεί σε επενδυτικές κινήσεις, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Για αυτόν, το σύνθημα "άδραξε την ευκαιρία" παίρνει μια άλλη διάσταση, προσαρμόζοντάς την στη δική του πεποίθηση που δεν είναι άλλη από το "άδραξε την ευκαιρία και αν δεν τη βρεις, δημιούργησέ την".

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι αν κάτι τον διακρίνει, δεν είναι τίποτα άλλο από το ανήσυχο πνεύμα του, την έντονη ανθρωπιστική του δράση αλλά και την άνευ όρων αγάπη του για τα ζώα. Για αυτόν, το να βοηθάει τις ευάλωτες ομάδες είναι μία εσωτερική ανάγκη, παρέχοντας την πολύτιμη βοήθειά του με διακριτικότητα και σεβασμό σε όποιον έχει ανάγκη.

Πηγή: fidirikosgroup
Νεότερη Παλαιότερη