Διέρρευσε φωτογραφία του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε την σύντροφό του


Γνωστός δημοσιογράφος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 25/6 μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον δημοσιογράφο που εργάζεται στην ΕΡΤ, κατήγγειλε η παθούσα, επίσης δημοσιογράφος, για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, παρουσιάστηκε στις Αρχές εμφανώς χτυπημένη.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η 30χρονη δημοσιογράφος δήλωσε τον ξυλοδαρμό σήμερα το μεσημέρι στο ΑΤ Ομονοίας, έχοντας βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ για κάταγμα στο πρόσωπο.

Σήμερα ο δημοσιογράφος επικοινωνούσε τηλεφωνικά και με μηνύματα μαζί της σε απειλητικό ύφος, προκαλώντας της φόβο. Όταν έγινε το περιστατικό η 30χρονη τον έδιωξε από το σπίτι γιατί είχε επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο εναντίον της και στο παρελθόν.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Το πρωί της Τετάρτης ο δημοσιογράφος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε παύση η σύμβαση του συλληφθέντος με την ΕΡΤ

Στο μεταξύ σε παύση τέθηκε η σύμβαση του εν λόγω δημοσιογράφου από την ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, "Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη".

Νεότερη Παλαιότερη