Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα – Ο πραγματικός λόγος που άπλωσε χέρι πάνω της


Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν 6 μήνες πριν τον ξυλοδαρμό

Είχαν κανονίσει να χωρίσουν όλη την περιουσία τους φιλικά αλλά τώρα όλα θα αλλάξουν και τα πάντα είναι στα χέρια της 37χρονης

 Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν αποφασίσει αρκετούς μήνες νωρίτερα από τον άγριο ξυλοδαρμό να χωρίσουν. Την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιγοράφος: «Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν αποφασίσει να χωρίσουν από τα Χριστούγεννα. Είχαν κανονίσει πώς θα χωρίσουν όλα τα οικονομικά τους, λογαριασμούς και ακίνητη περιουσία.

Η αφορμή για να την ξυλοκοπήσει ήταν αρχικά τα μηνύματα ζήλιας όπως αναφέρθηκε αλλά και ο φόβος του ότι η ίδια μπορεί να του πάρει όλη την περιουσία μιας και τα έχει όλα στο όνομα της λόγω χρεών του. Για αυτό άλλωστε ζήτησε και συγγνώμη και δήλωσε ότι είναι πολύ καλή σύζυγος για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις όσο ήταν στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα. Ήταν πολύ καλό το κλίμα μεταξύ τους. Το προφίλ της στο Facebook άλλαξε πολύ καιρό πριν από τον ξυλοδαρμό, και πλέον έγραφε: Δουλεύει στην εταιρεία Δικηγορικό Γραφείο Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Έξι μήνες πριν είχαν όλα διευθετηθεί».

Ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε «επίθεση» από συγκρατούμενό του: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι»

Θερμό επεισόδιο με συγκρατούμενό του είχε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (24.6.2024) στις φυλακές Κορυδαλλού λίγο μετά τον προαυλισμό των κρατούμενων. Εκείνη την ώρα, τον πλησίασε ένας συγκρατούμενός του, που βρίσκεται χρόνια στη φυλακή και επιτέθηκε λεκτικά κατά του Απόστολου Λύτρα.

Ο κρατούμενος, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ANT1, πλησίασε τον Απόστολο Λύτρα και του είπε: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι».

«Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αυτές τις φυλακές, κανονικά θα έπρεπε να σε πάνε στις φυλακές της Τρίπολης» συνέχισε ο κρατούμενος.

Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας δεν αντέδρασε και γρήγορα κατευθύνθηκε προς το κελί του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξει φυλακή, ενώ αναμένεται η αίτησή αποφυλάκισής του.

Νεότερη Παλαιότερη