Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μια άλλη στον τελικό του Survivor - Δεν εμφανίστηκε στην τηλεόραση αλλά οι παπαράτσι την απαθανάτισαν κρυφά


Καθόταν διακριτικά ανάμεσα στο κοινό και στήριζε τον Σάκη Κατσούλη

Το βράδυ της Τετάρτης 26/6 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor, ένας τελικός που έκρυβε τελικά πολλές εκπλήξεις (δείτε εδώ τα higlights της βραδιάς). Μια από αυτές ήταν η συμμετοχή του Σάκη Κατσούλη σε ρόλο παρουσιαστή. Ο πρώην νικητής (επί 2) του ριάλιτι από την μέση της βραδιάς μέχρι και το τέλος της έκατσε στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και εξάσκησε τις ικανότητες του στην παρουσίαση.

Ικανότητες που από ότι μαθαίνουμε θα του χρειαστούν άμεσα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα. Αυτά θα τα πούμε σε άλλο ρεπορτάζ. Ο Σάκης Κατσούλης, λοιπόν, εμφανίστηκε σε ρόλο παρουσιαστή στο Survivor κι εννοείται πως από το πλευρό του δεν θα έλειπε η κούκλα σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα βρισκόταν κάπου ανάμεσα στο κοινό που ζητωκραύγαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σιωπηλή και διακριτική στήριζε τον σύντροφό της και μελλοντικό σύζυγό της, Σάκη.

Μπορεί οι τηλεοπτικές κάμερες να μην την έδειξαν αλλά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε κρυφά κι αυτό που σίγουρα έχουμε να πούμε είναι πως... ήταν μια άλλη. Φουλ ανανεωμένη, φρέσκια, με κοτσιδάκια στα μαλλιά και έντονη μαύρη γραμμή eyeliner, δεν θύμιζε σε τίποτα την Μαριαλένα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι στιγμής.

Η εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον τελικό του Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μια άλλη στον τελικό του Survivor
Νεότερη Παλαιότερη